ΛΑΪΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
ΣΕΛΙΔΕΣ
(Μετακίνηση σε …)
Αρχική σελίδα
Μάζεμα-διατήρηση ελιών και λαδιού
Οι φαγώσιμες ελιές-Πως γίνονται και πως διατηρούνται
Ρίγανη: καλλιέργεια, χρήσεις και συμβουλές
Το αμπέλι,ο τρύγος και το παραδοσιακό τσίπουρο στην καρδιά της Μακεδονίας
Λαϊκά ονόματα μηνών
Τι πρέπει να τρώμε κάθε μήνα (από τον Ιανουάριο ως το Δεκέμβριο)
Χαλβάς σπιτικός - Μία συνταγή της Αρκαδίας
Γαλακτομπούρεκο - Μία συνταγή από την Ηλεία
Με τό Νταούλι και με τον Ζουρνά!!!
Η ροδιά!
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ
Τά Ονόματα τής Παναγίας
Φανουρόπιτα Μοναστηριακή: Συνταγή, Έθιμο και Ευχή
Λέξεις που Χάνονται
Ημερομήνια 2018
Άνθος του Γιαλού - Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης
Ο πιο τρανός καημός μου - Κωστής Παλαμάς
▼
Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2009
ΠΑΡΑΔΟΣΗ
Πιστή στις παραδόσεις και τα έθιμα του τόπου μας η νοικοκυρά κάθε σπιτιού ασχολείται και με το ζύμωμα του ψωμιού στο σπίτι. Παλιά σε κάθε σπίτι υπήρχε κι ένας αργαλειός και η γνώση της υφαντικής ήταν απαραίτητο εφόδιο για κάθε γυναίκα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
‹
›
Αρχική σελίδα
Προβολή έκδοσης ιστού
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου