Βάζετε τις πιπεριές στο ταψί, αφού έχετε κόψει τα
κοτσάνια και βγάλει τά σπόρια τους, τις αλείφετε
με λάδι και τις φουρνίζετε στο γκρίλ στους 250 βαθμούς. Σε 5-6 λεπτά θα κάνουν φουσκαλίτσες στην φλούδα
τους. Τις γυρίζετε και όταν συμβεί το ίδιο και απτήν άλλη πλευρά σβήνετε τον
φούρνο και τις αφήνετε
10 λεπτά μέσα. Μετά τις βγάζετε , τις ξεφλουδίζετε {ξεφλουδίζουν
πανεύκολα } και τις βάζετε σε μπόλ με λάδι
, ξύδι, αλάτι και σκορδάκι. Και όλα μια χαρά. Καλή δουλειά και καλή όρεξη.
Σοφία Βλάχου
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου