ΣΕΛΙΔΕΣ

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Zύμη. Πολύ ωραία ζύμη για φύλλο πίτας



1 φλιτζάνι λάδι
1 φλιτζάνι νερό χλιαρό
1 κουταλάκι μπαίκιν πάουντερ
Αλεύρι σκληρό όσο πάρει
Λίγο αλάτι

Κοσκινίζετε στην αρχή 2 φλιτζάνια αλεύρι με το πάουντερ και το αλάτι σε μια λεκάνη και κάνετε μια γουβίτσα στην μέση και ρίχνετε το λάδι και το χλιαρό νερό. Το κάνετε χυλό και αρχίζετε να προσθέτετε αλεύρι μέχρι να γίνει μια όμορφη ζύμη μαλακή. Την αφήνετε 1 ώρα  να ξεκουρασθεί και να δέσουν τα υλικά μεταξύ τους και μετά είναι έτοιμη να ανοίξετε καταπληκτικά φύλλα όσο λεπτά θέλετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου