ΣΕΛΙΔΕΣ

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Κρεμμύδια με αυγά στο τηγάνι



Μια πολύ ωραία και θρεπτική ομελέτα με κρεμμύδια. Εύκολη και γρήγορη, μπορεί να γίνει και κύριο πιάτο.  Κόβετε τρία μέτρια προς μεγάλα κρεμμύδια ροδέλες και τά ρίχνετε στο τηγάνι να μαλακώσουν , όχι να μαραθούν, άς κρατάνε και λίγο , είναι γλυκά και κάνουν καλό.  Χτυπάμε δύο αυγά ,  βάζουμε αλάτι και πιπέρι και τά ρίχνουμε στο τηγάνι με τά κρεμμύδια.  Η ομελέτα είναι έτοιμη.  Με λίγη φέτα γίνεται  ένα νόστιμο φαγάκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου